joi, 1 martie 2012

Torpedo Novgorod - Dinamo Riga

În play-off jocuri de toată lumea aşteaptă de la echipe pentru a demonstra performanţele cele mai bune. Dacă Torpedo Novgorod ieri nu a dezamăgit, apoi pentru Dinamo Riga a fost un dezastru total si cu siguranta una dintre cele mai jocuri ale sezonului. Ei doar nu au putut opri pe gazde, care au jucat mai rapid, mai puternic şi mai inteligent.

  Torpedo dominat jocul din minutul 1 până la 60 de ani si eu nu pot vedea le să-şi piardă jocul de astăzi. Fiecare echipa echipa ştie că, în avantajul play-off devine chiar mai importantă şi echipa de Novgorod nevoie pentru a câştiga acest joc, deoarece de la Riga nu este va fi uşor să joci împotriva 10k peste fani. Pentru Dinamo a fost ieri goaltender Chris Holt. 

 Prin sezonul regulat a existat o mulţime de convorbire pe care el nu este suficient de bun şi în play-off Riga va avea probleme. Cel puţin după primul joc pare a fi adevărat. Probabil ca, astăzi, pentru Dinamo va fi golatender Jucers Maris, dar preocuparea este că el nu este cu mult mai bine decât Holts. El este tânăr, neexperimentat şi are chiar mai rău decât Holts economisi%. Dinamo are o mulţime de alte probleme si eu nu pot gândi la un lucru care ar merge în favoarea lor. Torpedo este pe un termen şi am aştepta ca ele să câştige cu uşurinţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu